شرح درباره ورود زنان به استادیوم در مشهد

به گزارش وبلاگ پردازش هوشمند، سینا کلهر، معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان در در نشست هم اندیشی نقاط استراتژیک حکمرانی برای اجرای پیوست فرهنگی با تاکید بر اینکه شهرهای مذهبی از جمله مشهد، باید هویت خاصی داشته باشد و برای تحقق تمدن اسلامی و الگوی اسلامی- ایرانی، پیشرفت جامعه باید با نظام ارزشی تناسب داشته باشد گفت: درباره آنچه امروز از پیوست فرهنگی دنبال می کنیم، کلیت شهر و جامعه است، وجود ده ها مسجد و فرهنگسرا دلیلی بر ایجاد پیوست فرهنگی نیست، وقتی که در بازار صداقت و روابط اجتماعی صداقت وجود نداشته باشد.

شرح درباره ورود زنان به استادیوم در مشهد

به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: پیوست فرهنگی واقعی، در حوزه های غیرفرهنگی خود را نشان می دهد و باید در تمام شهر، از بخش حمل و نقل و جابه جایی مسافر گرفته تا زیارت و بازار، ساری و جاری باشد.

وی گفت: توسعه شهر نباید منجر به شکاف طبقاتی و فاصله فقیر و غنی گردد، برای پیشبرد همزمان فرهنگ و اقتصاد باید ایده وجود داشته باشد، اما وقتی در این جهت ایده ای وجود ندارد، دست کم در جهت توسعه نباید ممانعت ایجاد گردد.

کلهر گفت: بعضا به جای پیوست فرهنگی، معانی عمیق تری نیز وجود دارد که همان مفهوم، بلکه قوی تر از آن را منتقل می نماید و باید جایگزین عبارت پیوست فرهنگی گردد.

معاون وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر ضرورت تقویت هویت رضوی مشهد، اضافه کرد: با ورود به شهر مشهد و تعامل با مردم این شهر باید معنویت مشهود باشد، در شهری که باید بوی معنویت دهد، نباید ترس از سرقت در آن وجود داشته باشد، باید معنویت در تمام ابعاد این شهر و روابط اجتماعی آن مشهود باشد.

وی گفت: عمدتا پیوست فرهنگی به نحوی تنظیم می گردد که مانع پیشرفت و توسعه باشد و حال آنکه پیوست فرهنگی باید برگرفته از متن اجتماعی باشد؛ پیوست فرهنگی ساختن متن اجتماعی بنیادی و شهری است که تمام نظامات سیاسی، اجتماعی، مالی و فرهنگی آن الگویی معین دارد.

کلهر ادامه داد: روابط اجتماعی قلب هر جامعه است، پیوست فرهنگی مربوط به نسل اجتماعی است، باور ها و ارزش ها وجود دارد، اما باید دید چگونه نظامات فرهنگی به نظامات اجتماعی انتقال می یابد.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: پویایی فرهنگی در رقابت پذیری معنا پیدا می نماید، غنای فرهنگی در کلام محقق نمی گردد بلکه در عمل باید مشهود باشد.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: البته در مباحث فرهنگی و گفتمان شهری، همواره استثنائاتی نیز وجود دارد، به عنوان نمونه برای ورود زنان به استادیوم ها، سه شهر از این امر مستثنی و حذف شده اند که مشهد از آن جمله است، زیرا شهر مذهبی قواعد خود را دارد.

منظور معین ضوابط بود نه ممنوعیت

پس از انتشار سخنان معاون وزیر در ایرنا و بازتاب گسترده این خبر در شبکه های مجازی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان این بار در مصاحبه با ایسنا گفت: موضوع موضوع معین ضوابط ویژه برای سه شهر مذهبی بود نه ایجاد محدودیت و ممنوعیت عمومی.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با رد نقل قول ورود زنان به استادیوم در مشهد و دو شهر دیگر ممنوع شد، گفت: در سخنرانی اجرا شده، موضوع معین ضوابط ویژه برای سه شهر مذهبی بود نه ایجاد محدودیت و ممنوعیت.

سینا کلهر اظهار کرد: در بحث معین ضوابط ورود قانونمند بانوان به استادیوم ها تاکید شد که شهر های مذهبی ضابطه خاص خود را دارند و بر این اساس باید نسبت به معین این ضوابط اقدام لازم صورت گیرد بنابراین موضوع ممنوعیت حضور بانوان در استادیوم مشهد و دو شهر مذهبی دیگر در سخنرانی انجام گرفته مطرح نشده است.

منبع: فرارو

به "شرح درباره ورود زنان به استادیوم در مشهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرح درباره ورود زنان به استادیوم در مشهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید